Hur förhindrar du garnet från att trassla ihop

Total
0
Shares

Du har säkert, liksom jag, hundratals garnnystan i hundratals färger som bevaras i hundratals lådor och som väntar på ett projekt som du inte har hittat än. Och när ett projekt är klart, kommer du också ha några trådar kvar. Vad ska du göra med dem? Det blir ett hoptrasslat garnnystan. Samma gäller för alla de små bollarna som ligger i hundra lådor på hyllor, under bordet eller i husets alla hörn. Nu ska vi hitta en lösning för det!

Du behöver inte köpa en stor bokhylla med lådor som är sorterade efter storlek och färg. Det finns andra, enklare sätt att börja med. Har du några klädnypor kvar? Här har vi den första lösningen.

Kasta inte bort trådändar. Du kan använda dem för att göra pomponger, för att sy en söm eller för att göra en mångfärgad halsduk… Man vet ju aldrig! Ingenting är skräp så länge man bevarar syna grejer på ett ordentligt sätt.

När du är klart med ett projekt, vänta inte med att städa upp garnet. Rulla upp garnet till en liten boll, och använd ett hårspänne för att hålla bollen ihop. Det förhindrar bollen från att trassla ihop när du bevarar den i en låda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like