Vad ska man göra med bomullstrådar: täck dina sladdar

Total
0
Shares

 

Varje gång verkar det som om vi har fler och fler elektroniska enheter, och därmed fler och fler sladdar och laddare. Ibland kan det vara svårt att hitta just den laddaren du behöver, men med den här manualen kommer vi att hjälpa dig! Spårlöst försvunna kablar och laddare kommer att tillhöra det förflutna 😀

 

Vi har dessutom använt dessa Pima-bomullstrådar som användes till andra WAK-projekt, det är alltså ett återvinningsbart projekt. Du kan använda en eller flera färger till det här projektet, för att få ett unikt resultat som du kan använda till alla sladdar och laddare som du har. På så vis vet du alltid vilka som är dina.

 

 

För att täcka dina sladdar behöver du:

 

Pima bomullstrådar i dina favoritfärger

5 mm virknålar av bokträ

– USB-kabel

 

Det är mycket viktigt att kabeln du använder till projektet är i perfekt skick! Se till att plasten som täcker de inre kablarna inte är skadad och att det inte finns utsatta ledningar.

 

STEG FÖR STEG

 

  1. Gör en knut i en av ändarna av kabeln du vill täcka.
  2. Använd din virknål för att virka fastmaskor över hela längden av kabeln, så att den är fullständigt täckt av bomullen.
  3. Om du vill byta färger för att göra olika remmar, byt färger och lämna en kort trådände på insidan av fastmaskorna.

 

Det är så enkelt som möjligt! När du är klart och har kommit till den andra sidan av kabeln, avslut projektet med en knut och dölj resten av garnet på insidan. Du kommer aldrig mer blanda upp dina laddare. Och om du behöver uppdatera dina kunskaper, kan du kolla här hur man virkar fastmaskor.

 

Har du tänkt på att skräddarsy dina USB-kablar på det här sättet förut? Om du redan har börjat virka ditt projekt, glöm inte att dela dina bilder på sociala medier med hashtag #weareknitters.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like