Stickparty: Le Perchoir, Paris

Total
0
Shares

Våren är här och kan man fira det bättre, än att ordna med ett stickparty i din stad tillsammans med andra som stickar?

Le Perchoir är den perfekta platsen i Paris att sitta och sticka på våren, därför att det ligger på en takterass med utsikt över Paris, och är dekorerat med lika mycket färger som finns i vår stora kollektion av garner. Det är otroligt… vilken härlig idé!

 

 

Till det här speciella tillfället tog vi med oss några stickkit som passar bra nu i vår: silver monk sweaterslushies topsabrina sweater, våra Petit Points kits och, inte minst, vår nya kollektion av bomullsgarner… men vi tog också med oss nystan av extra tjocka Wool därför att vädret kan fortfarande bli lite kyligt och det är fortfarande tid att sticka med ull, eller hur?

 

Gästerna stickade med vårt nummer ett kit för nybörjare: downtown snood i mosstickning, som både nybörjare och avancerade stickare kan ha glädje av och sticka tillsammans. Pepita och Alberto, de två grundarna av WAK, lärde alla hur man stickar medan de delade med sig av idéer, sticktips, olika typer maskor, kommande WAK-projekt…..

Vi älskar att organisera stickpartyn över hela världen så att vi kan prata med stickare som kommer med nya förslag, vi har redan hållit stickpartyn I New York, i Berlin, i Madrid… och snart, gissa vad! Vi håller på att ordna med vårt största stickparty någonsin i Paris och flera kända bloggare inom stickning kommer att vara där.

 

Vi kan inte vänta längre och hoppas att få se dig på det här STORA stickpartyt 🙂

You May Also Like

HUR STICKNING PÅVERKAR BARN

Idag ska vi visa dig de goda värderingar och fördelar som stickning kan ge till barnen därhemma. Stickning är en aktivitet som utvecklar många kognitiva och fysiska färdigheter. Den utvecklar…
View Post