RECYCLED YARN

Total
0
Shares

Imagen 1

Alla har ett ansvar för miljön, och vi på We Are Knitters är mycket medvetna om det. Det finns många sätt som vi kan göra det på och nu har vi tagit ytterligare ett steg framåt, ytterligare ett steg för en hållbar framtid.

We Are Knitters skapade RECYCLED YARN. Ett garn som är tillverkat till 95% av bomull från återvunna jeans och 5% från andra fibrer. Tack vare återbruksprocessen av dessa plagg så behandlas och mixas fibrerna innan de till slut spinns till ett mycket starkt, hållbart och veganskt entrådigt garn.

Imagen 2

Recycled Yarn finns i 100 grams nystan med ett rustikt, men ändå fräscht, utseende. Det finns i 6 olika färger som vi är säkra på att alla kommer att tycka om; Natural, Sky Blue, Spotted Pink, Gray, Navy Blue och Wine. Garnet går också att få i paket med 5, 10 eller 15 nystan.

Designat för dina coolaste plagg, Recycled Yarn är garnet som du vill ha till vårens och sommarens projekt för att sticka ljusa och fräscha plagg.

Imagen 3
You May Also Like

HUR STICKNING PÅVERKAR BARN

Idag ska vi visa dig de goda värderingar och fördelar som stickning kan ge till barnen därhemma. Stickning är en aktivitet som utvecklar många kognitiva och fysiska färdigheter. Den utvecklar…
View Post