Det bästa av 2018

Total
0
Shares

Nu har december månad kommit, och med den är väntan över.

Äntligen är juletiden här, men bara för en kort stund ☹. Med december kommer återföreningar, högtidliga tillfällen med familjen, som njuts in i de minsta hemmen, möten med våra livslånga BFFs, firande med arbetskamrater, gymkompisar ….. Vi har väntat 12 långa månader för att dela de här dagarna med dig.

 

Men december betyder också slutet på resan, så det är dags att se i backspegeln och se vad vi har åstadkommit längs vägen som vi har rest under de här 12 månaderna.

 

Den här resan har varit full av drömmar som besannats, tack vare de ansträngningar och den hängivenhet våra medarbetare på WAK visar. Vi har haft turen att få härliga samarbeten på en internationell nivå. Som till exempel det med Juanjo Oliva, vars företag vi kunde få glädje av på vårt kontor och då lära oss av en mästare.

 

Återigen samarbetade stjärnan från filmen och en stor vän till WAK, Krysten Ritter, med oss – den här gången med fyra plagg som inte bara är en fröjd för ögat, utan också helt säkert blir en viktig del av din garderob.

 

December var ännu en gång full av överraskningar, med introduktionen vår nya lyxiga fiber THE BLING-BLING, som gjord för de excentriska stickare som alltid vill lägga till det lilla extra av ”lyx” till sina kreationer.

 

Det är helt omöjligt att, i det här lilla inlägget, räkna upp alla stop på ”2018-resan”; samarbeten, #bloggare, stickare, nya färger, nya fibrer ….   men vi vill inte lämna er utan att säga ett stort och starkt TACK till alla! Det är du som har gjort det möjligt för WAK att bli en realitet dag för dag, och vi kommer att fortsätta vår resa, alltid sida med sida med dig.

Vi önskar dig en God Jul och Gott Nytt År omgiven av dina kära och vi hoppas att 2019 kommer att bli fullt av mening och, särskilt, många projekt med oss!

 

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

HUR STICKNING PÅVERKAR BARN

Idag ska vi visa dig de goda värderingar och fördelar som stickning kan ge till barnen därhemma. Stickning är en aktivitet som utvecklar många kognitiva och fysiska färdigheter. Den utvecklar…
View Post