7 ÅR MED WAK

Total
0
Shares

 

Än en gång är datumet som alla stickare har väntat på snart här. VÅR FÖDELSEDAG! September är månaden för nya projekt. Det är den perfekta månaden att sätta nya mål, nya projekt, att  förnya material och börja nå dina drömmar efter att ha laddat batterierna under sommarsemestern.

Cover 7 years

Det har varit 7 år av äventyr med dig! Vi har sett hur du växer för varje dag; vi har delat stickpartyn där vi möttes personligen och lärde av varandra i ett fantastiskt sällskap och en härlig atmosfär. 7 år när vi har delat drömmar och passion, 7 år när vi har sett hur du taggat oss #weareknitters på ditt sociala favortinätverk och gör oss till en del av dina framgångar.

7 år där vårt dagliga arbete har varit att fokusera på att få dig att fortsätta välja oss att förse dig med nya mål till det kommande året. Vi har förberett oss med många överraskningar för att göra det; som alltid med det bästa partnerskapet och de bästa artiklarna, de mest slående och enkla att göra gratismönstren, de bästa sticktipsen som du ännu inte vet om,… ett nytt år med nya mönster som är fulla av överraskningar som kommer att få dig att tappa hakan. Vill du verkligen missa det??

You May Also Like

HUR STICKNING PÅVERKAR BARN

Idag ska vi visa dig de goda värderingar och fördelar som stickning kan ge till barnen därhemma. Stickning är en aktivitet som utvecklar många kognitiva och fysiska färdigheter. Den utvecklar…
View Post