Hur man syr ihop med en osynlig söm i avigvänd slätstickning

Total
0
Shares


Imagen : foto 1


Om du nu har stickat klart din nya sweater, och det äntligen är klart att sy ihop de olika delarna, kommer du att bli intresserad av dagens post. Vi ska visa dig hur man syr en osynlig söm i avigvänd slätstickning. Att inte veta hur man syr en söm som inte syns kommer att höra till det förgångna.

Imagen: fot-2


I den här handledningen har vi använt ett nystan av The Petite Wool och en av våra tapisserinålar.

Imagen: foto-3


Det första man ska göra är att lägga en del bredvid den andra. Båda ska ha lika många varv eftersom vi ska sy ihop ett varv från den vänstra delen med motsvarande på den högra delen.

Imagen: 4-foto


Du bör redan veta att i avigvänd slätstickning har varje maska två delar: överkant och nederkant, som du kan se på bilden. Allteftersom du syr kommer du att sy i nederkanten av en maska på vänster stycke och sen i överkanten av motsvarande maska på höger stycke.
Det enda du ska vara noga med är att inte plocka upp tråden längst ut i kanten utan tråden bredvid. På det sättet får du en snygg, ren söm.

Trä din nål och tryck på Play; vi har gjort en video så att du enkelt kan se hela processen.

Lätt eller hur? Nu kan du se att det inte är så svårt att sy en osynlig söm.

Imagen: foto-5


Vi hoppas att den här handledningen kommer att vara användbar när du ska sy ihop dina stickade delar. Vi älskar att ge dig tricks och tips för att få dina sömmar perfekta. Glöm inte att dela dina projekt på sociala media med hashtag #weareknitters. V älskar att se vad du gör med vårt garn?

You May Also Like