Syr på låsspännet på kantens insida av väskan

Total
0
Shares

Idag ska vi visa hur du syr på låsspännet på kantens insida av väskan på ett snyggt och perfekt sätt så du kan uppskatta din stickade eller virkade väska för en lång tid framöver.

Vi kommer behöva:

–  Den färdiga stickade/virkade väskan

–  En bit av garnet Tape

–  En tapisserinål

–   Och såklart, låsspännet!

Följ dessa instruktioner:

  1. Vi ska sy låsspännet på plats med väskan öppen. Så först måste du öppna låsspännet och placera högst upp på väskans insida av öppningen.
  2. Trä en tapisserinål med garnet Tape, lång nog att du kan sy runt hela låsspännet.
  3. Börja på ena sidan, Vik in kanten av väskan bara så att låsspännet döljs.

Sy fast kanten på plats genom att sticka nålen genom en maska av den färdiga kanten och en maska från insidan av väskan.

  1. Sy runt hela kanten tills du når dit du började att sy och fäst änden av garnet. Nu kan du öppna och stänga din väska så många gånger som du vill. 🙂


I den här instruktionsvideon kan du se hur du syr fast låsspännet i väskan steg för steg:

Som du kan se, så är det ganska lätt att sy fast låsspännet i väskan, och det bästa är att den är helt gömd under kanten på insidan av din väska.

Missa inte; detta är den perfekta sommar accessoaren! Och det finns många olika modeller att välja mellan! many different models to choose from.

Den vi visar här har vi valt garnet Tape i färgen: stark rosa (bright pink), men du kan välja mellan den färg av Tape garnet du tycker bäst om The Tape color that you like best och ett par trästickor i storlek 19 a pair of size 19 beech wood knitting needles.

Du vet väl att vi vill gärna se det färdiga resultatet. Du kan dela dem med oss och alla WAK följare, på Instagram eller Twitter använd hashtag  #weareknitters.

You May Also Like

The Bling Bling

Det är dags att överraska dig. Vi tänkte vad vore inte bättre så här på året än att klä upp sig och varför inte dina projekt! Ta plats och häng…
View Post